Over mij

Fotografie


Fotograferen is een passie die ik als kind al had.
Vele jaren ben ik bezig met het fotograferen van mens en dier en alles wat voorbij  komt.  Ik vind het altijd boeiend om de juiste sfeer te treffen, composities te maken en een creatief beeld neer te zetten.
Na mijn opleiding als grafisch vormgever  heb ik mij door ontwikkeld en gespecialiseerd in verschillende disciplines. Zoals portret, gezin, model/mode, product, reportage, food en dansfotografie. 

Vanaf 2015  fotografeer ik voor het magazine  Zutphen en Achterhoek Bruist. Hier portreteer ik de ondernemer in zijn of haar omgeving. Ik heb gemerkt dat hier mijn passie ligt en richt mij nu op het maken van productfotografie, bedrijfsportretten, profielfoto’s en bedrijfsvideo’s.

Naast projecten die ik uitvoer in opdracht van klanten, ben ik ook bezig met eigen projecten. Mijn eigen projecten zijn erg divers en laten zien wat er in mijn fotografie hart klopt aan passie voor het vak.

Fotografie docent

Mensen hebben mij leren kennen als beelddenker. Zonder het eerst zelf te beseffen ben ik een waarnemer waarbij geen detail mij ontgaat. Pas in de fotografie cursussen die ik gaf leerde ik dat het een talent is die niet iedereen is meegegeven, maar wel aangeleerd kan worden. Met 15 jaar ervaring als docent bij de volksuniversiteit geef ik nu ook particulier les in kleine groepjes of individueel.

Video

Goed kijken is verbinden met de objecten in de wereld. Met mens, dier en natuur. Ik voel me verbonden met al het schone dat zich in onze wereld wil manifesteren, vaak tegen verdrukking in. 

Dit is dan ook de reden dat ik me richt op mensen en bedrijven die wezenlijk iets willen bijdragen aan een leefbaar blijvende mooie wereld. 

Ik vind het een bijzonder voorrecht als ik daar met mijn video’s een bijdrage aan kan leveren. En die ondernemers die duurzaam en bewust bezig zijn een platform te geven.

De natuur is mijn grote inspiratie bron dat geldt voor de fotografie maar ook in het maken van mijn eigen werk op video gebied. De muziek die ik erbij laat maken en de beelden vormen in mijn video’s samen een versterkend beleving.

Heb ik je nieuwsgierigheid gewekt om met mij samen creatief aan de slag te gaan. Dan ontmoet ik jou graag persoonlijk in een vrijblijvend (gratis) gesprek. T.w.v. €125,00 tel 0621877692