Video

Als videomaker breng ik bedrijven ( kleinschalige ondernemingen, etc.) in beeld die iets in de wereld brengen waar ik mij mee kan verbinden. Ondernemers die een toegevoegde waarde willen leveren aan de wereld. Dat kunnen producten of diensten zijn die innovatief, ecologisch of sociaal bewust gericht zijn. Dus eigenlijk behelst dat alles wat onze wereld een beetje mooier maakt zonder daarbij roofbouw te plegen. Met mijn reportages wil ik deze ondernemers een podium geven. Daarmee valt mijn vakinhoudelijke  werk samen met mijn wens om een bijdrage te leveren aan initiatieven die een belofte hebben voor een gezonde en veelvormige toekomst.

Video is goed inzetbaar als je snel iets duidelijk wilt laten zien. We zorgen voor een kort en krachtig beeld. Het is ideaal om informatie, producten en diensten onder de aandacht te brengen.

Veel van mijn klanten vinden het erg spannend om op de foto te gaan of voor de videocamera te staan. Ik neem uitgebreid de tijd om jou te ontmoeten, ik streef ernaar om op een ontspannen manier jouw pure uitstraling naar boven te halen.

Plan van aanpak.

Voorbereiding

Er vindt eerst een gesprek plaats in welke vorm we de video gaan maken. Dit kan via Zoom maar tegen een meer prijs kan ik persoonlijk langskomen. Dan krijg je de tijd om erover na te denken. Mocht je er klaar voor zijn dan plannen we een datum in voor de draaidag.

Opnames

Voordat ik ga opnemen, wordt de dag kort doorgenomen. Eventueel passen we dingen aan als de situatie dat vereist.

Montage

Met de geschoten beelden maak ik een montage. Dit wordt de eerste versie. Deze wordt doorgenomen en verwerkt in een tweede versie. Dit is de laatste versie die ter beoordeling wordt aangeboden voor feedback. De derde versie is de uiteindelijke video die ik oplever.

Oplevering

De uiteindelijke video bied ik via wetransfer aan. Bij oplevering wordt ook de factuur verzonden. Optioneel kunnen vervolgvideo’s gemaakt worden met het geschoten beeld materiaal.

Een social media video begint vanaf €249,00. ex vervoerskosten. De kracht van deze video is dat ze gericht zijn op een behoefte. De kijker kan zich sneller en beter verbinden met jouw boodschap. Je kan zelf voor de camera staan en vertellen. Dit kan worden aangevuld met tekst en muziek.

Wil je een iets uitgebreidere bedrijfsvideo dan kies je voor een bedrijfsvideo vanaf €600,00. Hierin wordt een mooie algemene sfeer indruk gegeven van het bedrijf. Een pakkend muzieknummer op de achtergrond neemt de kijker mee door het bedrijf. Je laat zien wat er in je bedrijf te zien en te koop is.

Handschriftcoach en Kalligrafiedocent
Instructievideo voetwol
Instructievideo Aromabroes
Instructievideo olie kompres met buikwikkel
De Klevenhorst.

In deze video laat ik het productieproces van het maken van de kerstboom zien.